چرا بلاگرها از آلودگی هوای امارات چیزی نمیگویند؟
به گزارش UAE فارسی، امارات متحده عربی برای مقابله با سطوح هشداردهنده آلودگی هوا که کشورهای دارای آب و هوای بیابانی با آن مواجه هستند، از یک استراتژی جامع با هدف مقابله با این موضوع رونمایی کرده است. سخنگوی وزارت محیط زیست امارات (MoCCAE) با تاکید بر چالش های ناشی از موقعیت جغرافیایی کشورهای بیابانی، تصریح کرد: کشورهای بیابانی با میزان ذرات معلق سه برابر بیشتر از سطوح توصیه شده در دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت مواجه هستند.
بر اساس گزارش جهانی کیفیت هوا در سال ۲۰۲۳، امارات متحده عربی بر اساس میانگین سالانه غلظت PM۲.۵ آلودگی هوا در رتبه هفتم از فهرست آلودهترین کشورها و مناطق جهان قرار گرفت. PM۲.۵ که به ذرات موجود در هوا از جمله گرد و غبار، دوده، خاک و قطرات مایع اشاره دارد، به دلیل توانایی آن برای نفوذ به اعماق سیستم تنفسی، خطرات سلامتی قابل توجهی را به همراه دارد.
اوضاع بد کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در آلودگی هوا:
به گزارش UAE فارسی، این آمار جدید توسط شرکت فناوری کیفیت هوای سوئیس آیکیوایر IQAir تهیه شده است و نشان میدهد که از ۱۳۴ کشور مورد تجزیه و تحلیل، ۱۲۴ کشور از مقدار دستورالعمل سالانه PM۲.۵ سازمان جهانی بهداشت فراتر رفتهاند. امارات متحده عربی به همراه سایر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس (GCC) با چالشهای قابل توجهی در مقابله با آلودگی هوا مواجه بودند و کویت، بحرین و قطر نیز در زمره آلودهترین کشورها قرار گرفتند.
غلظت PM۲.۵ امارات متحده عربی هفت تا ۱۰ برابر فراتر از دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی WHO در رابطه با آب و هوای سالم است. IQAir با تاکید بر شدت وخامت این موضوع، اظهار داشت: “ذرات ناشی از این آلودگی و افزایش غلظت ذرات به PM۲.۵ با افزایش بیماران قلبی عروقی، مریضی ریوی و مرگ و میرناشی از این امراض همراه خواهد بود. این شرکت همچنین با استناد به دادههای سازمان بهداشت جهانی که تخمین میزند آلودگی هوا مسئول حدود هفت میلیون مرگ زودرس در سراسر جهان در سال است، بر پیامدهای جدی آلودگی هوا برای سلامتی شهروندان امارات تأکید کرد.
در پاسخ به این خبر، سخنگوی وزارت دفاع امارات متحده عربی بر تعهد امارات متحده عربی به بهبود کیفیت هوا تاکید کرد و گفت: «ما از طریق مجموعهای از ابتکارات ملی و بینالمللی گامهای روشن و فعالانهای برای کاهش آلودگی ذرات معلق در هوا برداشتهایم». این سخنگوی ابتکاراتی مانند پلتفرم ملی کیفیت هوا را برجسته کرد که دادههایی سریع از سطح کیفیت هوا را در اختیار عموم قرار میدهد.
رویکرد فعال امارات متحده عربی برای رسیدگی به آلودگی هوا نشان دهنده تعهد این کشور به ایجاد محیطی سالم و پایدار برای نزدیک به ۱۰ میلیون شهروند خود خواهد بود. با توجه به اینکه آلودگی هوا تهدیدات قابل توجهی برای سلامت عمومی در سراسر جهان است، تلاش های امارات متحده عربی به عنوان گامی مهم در جهت کاهش این خطرات و حفاظت از رفاه جمعیت خود عمل میکند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید