رشد قابل توجه سرمایهگذاری بانکداری امارات در تحولات دیجیتال
به گزارش UAE فارسی، در این گزارش آمده است که بخش بانکی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا رشد قابل توجهی را به صورت سالانه به ثبت رسانده است که نشان دهنده افزایش ۳۰ درصدی سود خالص و ۱۲.۲ درصدی در داراییهای خالص است و بازده سهام نیز رشد ۶.۱۸ درصدی را ثبت کرده است. همچنین بانک های منطقه شاهد رشد ۱۸.۸ درصدی درآمد عملیاتی خود بوده اند و کل سپردههای این بانک ها نیز ۶.۰۸ درصد افزایش یافته است.
این گزارش پیش بینی میکند که وامهای غیرجاری در منطقه در سال ۲۰۲۳ در سطح فعلی خود باقی بمانند و بانکها رویکردی انتخابی در عملیات وامدهی اتخاذ کنند. همچنین بانک ها ضمن توجه به بازبینی مقررات و تمرکز فزاینده بر مبارزه با جرایم، امور مالی، مبارزه با پولشویی، و امنیت سایبری، اجرای طرحهای زیرساختی بازار مالی، مانند پلتفرمهای الکترونیک و طرحهای بانکداری باز در سراسر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس را با سرعت بیشتری ادامه دهند.
بر اساس گزارش Ernst & Young بانکهای شورای همکاری خلیج فارس این روند را دستکم تا پایان سال ۲۰۲۳ حفظ میکنند، در حالی که انتظار میرود شرایط اقتصادی نیز همچنان بهبود یابد، زیرا قیمت نفت حفظ خواهد شد و این موضوع به دولتهای منطقه اجازه میدهد از اقتصاد حمایت کنند و احتمالا نرخ تورم به دلیل افزایش نرخ بهره را کاهش دهند.
افزایش ۳۱ درصدی سود خالص و کل داراییهای بخش بانکداری امارات:
به گزارش UAE فارسی، بخش بانکداری امارات متحده عربی با افزایش ۳۱ درصدی سود خالص و کل داراییها در طول سال گذشته، در مقابل رشد قوی سپردهها، وامها و پیش پرداختها و افزایش بهره خالص، شاهد رشد درآمد قابل توجهی بوده است. چارلی الکساندر، رئیس بخش خدمات مالی ارنست اند یانگ خاورمیانه و شمال آفریقا در این زمینه میگوید؛ با توجه به تأثیر محدود بحران جاری بخش بانکی در ایالات متحده و اروپا، بخش بانکی در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس شاهد یک دگرگونی اساسی بوده و اکنون در مسیر صعودی خوبی قرار گرفته است. این توسعه با توجه به برنامههای تنوع اقتصادی در حال انجام، نقش بسیار مهمی در رشد اقتصادی همه جانبه منطقه دارد. روند مثبت دیگر این است که اکثر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برنامههایی را برای دستیابی به کاهش کربن و توسعه پایدار دنبال میکنند، که منجر به افزایش تقاضا برای تامین مالی پایدار شده است، که عامل اصلی گذار به انرژی پاک است.
بسیاری از بانک ها در منطقه MENA به طور فزاینده ای در راه حل های بانکداری دیجیتال سرمایه گذاری میکنند تا نیازهای در حال رشد مشتریان خود را برآورده سازند و علاقه مند به دستیابی به تعادل بین تجربه مشتری و مدیریت ریسک هستند. بانکها با تقویت تکنیکها و سیستمهای مدیریت ریسک، توانایی خود را برای تحمل ریسکهای مالی بالقوه و پیروی از الزامات نظارتی بهبود میبخشند.
رشد قابل توجه سرمایهگذاری بانکداری امارات در تحولات دیجیتال:
به گزارش UAE فارسی، حسام ایتانی، رئیس بخش بانکداری و بازار سرمایه در ارنست اند یانگ خاورمیانه و شمال آفریقا میگوید؛ طی شش ماه گذشته شاهد رشد قابل توجهی در سطح پذیرش تحول دیجیتال و اجرای قوی اقدامات مدیریت ریسک در منطقه بودهایم.
گزارش سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و دولت دیجیتال امارات متحده عربی (CRA) برای سال ۲۰۲۳ حاکی از گسترش نقشه دیجیتال این کشور، در راستای استراتژی دولت امارات برای حمایت از گذار به سوی یک زندگی دیجیتالی جامع و یکپارچه در تمام بخشهای دولتی و خصوصی این کشور است.
بر این اساس درصد کاربران اینترنت در امارات متحده عربی به ۹۹ درصد جمعیت این کشور رسیده است. اهداف استفاده از اینترنت متفاوت است و شامل موضوعات مختلفی از جمله ارتباطات اجتماعی، کار، جستجوی اطلاعات، آموزش و یادگیری، سرگرمی، خرید و دسترسی به خدمات عمومی میشود. در شش ماه اول سال ۲۰۲۳ تعداد بازدیدکنندگان از پورتال پنجره دیجیتالی یکپارچه دولت امارات متحده عربی به ۱۹ میلیون بازدیدکننده رسیده است. این پورتال با ۲۲۱ سازمان دولتی که ۲۶۳۰ سرویس دیجیتال ارائه می دهند، پیوند دارد، میزان رضایت بازدیدکنندگان از این پرتال حدود ۹۰٪ است که نشان دهنده موفقیت پورتال به عنوان یک رابط دیجیتال پیشرو در سطح این کشور میباشد.
تعداد وب سایت های ثبت شده با دامنه امارات به ۳۰۰۰۰۰ وب سایت رسید!
به گزارش UAE فارسی، تعداد دامنه امارات متحده عربی (ae) نیز گسترش زیادی را نشان داده است، زیرا تعداد وب سایت های ثبت شده با دامنه امارات به ۳۰۰۰۰۰ وب سایت رسید. بر همین اساس تنها در سال ۲۰۲۲ شاهد ثبت بیش از ۴۶۰۰۰ دامنه بوده که نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته است.
امارات بزرگترین سرمایهگذار و تامینکننده مالی استارتآپها در خاورمیانه و شمال آفریقا:
به گزارش UAE فارسی، شایان ذکر است شرکتهای اماراتی بیشترین سهم سرمایهگذاریهای تامین مالی استارتآپها را در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در سال ۲۰۲۲ داشتند، سهم شرکت های اماراتی از این سرمایهگذاریها با ۲۵۰ معامله به ۱.۸۵ میلیارد دلار رسید. بر اساس پیشبینیهای اعلام شده توسط دولت امارات؛ اقتصاد دیجیتال این کشور تا سال ۲۰۳۱ به ارزشی بیش از ۱۴۰ میلیارد دلار دست خواهد یافت. امارات متحده عربی در آوریل سال گذشته، استراتژی ملی اقتصاد دیجیتال را راه اندازی کرد که هدف آن دوبرابر کردن سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی از ۹.۷ درصد در سال ۲۰۲۲ به ۱۹.۴ درصد در ده سال آینده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید