پروژههای انرژیهای تجدیدپذیر صندوق توسعه ابوظبی در دنیا
به گزارش UAE فارسی، صندوق توسعه ابوظبی (ADFD) طی گزارشی فهرستی از پروژههای حوزه انرژیهای تجدید پذیر امارات متحده عربی در سایر کشورها را منتشر کرد. بر اساس این گزارش پروژههای انرژی تجدیدپذیر امارات متحده عربی در جزایر اقیانوس آرام نمونه ای مبتکرانه از همکاری بین المللی برای ارتقای پایداری و اقدامات اقلیمی است و به کشورهای در حال توسعه کمک میکند تا به امنیت انرژی دست یابند، انتشار گازهای گلخانه ای را کاهش دهند و از آینده این مناطق در برابر تغییرات اقلیمی محافظت میکند.
صندوق مشارکت امارات متحده عربی و اقیانوس آرام که توسط صندوق توسعه ابوظبی (ADFD) تأمین مالی میشود، به کشورهای مختلف به ویژه جزایر اقیانوس آرام کمک کرده است تا برای دستیابی به اهداف خود در زمینه توسعه پایدار و رشد اجتماعی، پروژههای انرژی تجدیدپذیر را جهت مقابله با چالش های افزایش هزینههای سوخت، وابستگی به واردات و تامین نیازهای اولیه برق، راه اندازی کنند. بر این اساس تامین مالی پروژههای مذکور شامل ۱۱ پروژه انرژی تجدیدپذیر به ارزش ۵۰ میلیون دلار بوده است.
این پروژهها به تولید ۶.۴ مگاوات انرژی پاک کمک کردهاند که تامین کننده بخش بزرگی از نیازهای انرژی ساکنان این کشورها میباشد. بر اساس گزارش مذکور پروژههای اجرا شده در جزایر اقیانوس آرام به اهداف استراتژیک منعکس شده در بودجه ملی آن کشورها برای حفظ محیطی پاک و عاری از انتشار کربن دست یافته اند. در مجموع این پروژهها صرفه جویی ۳.۷ میلیون دلاری در استفاده از سوخت دیزلی و کاهش سالانه ۸۴۴۷ تنی انتشار دی اکسید کربن (CO۲) را در پی داشته اند. مهمترین پروژههای اجرا شده در این حوزه به شرح زیر هستند؛
نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی تونگا
به گزارش UAE فارسی، صندوق توسعه ابوظبی (ADFD) ساخت نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی (PV) ۵۱۲ کیلوواتی در تونگا را با مبلغ ۵ میلیون دلار تامین مالی کرد. این نیروگاه که اولین پروژه انرژی تجدیدپذیر در مقیاس بزرگ در کشور تونگا است، حدود ۶۷ درصد اوج تقاضا و ۷۰ درصد تقاضای سالانه برق در تونگا را برآورده میکند. این نیروگاه برق کافی برای حدود ۸۵۰ خانوار را تامین میکند و به کاهش سوزاندن ۲۸۶۰۰۰ لیتر سوخت دیزل و انتشار ۷۲۴ تن دی اکسید کربن در سال کمک میکند.
نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی تووالو
یک نیروگاه PV خورشیدی با بودجه ۵.۸ میلیون دلاری است که به حمایت از تولید انرژی پاک در تووالو کمک میکند. این پروژه شامل فناوریهای نظارتی پیشرفته برای اطمینان از پایداری شبکه برق است و نیروگاه خورشیدی را قادر میسازد سالانه ۳۵۰ کیلووات برق تولید کند. این برای تامین برق بیش از ۸۰۰ خانه کافی است و به کاهش سوزاندن ۲۴۹۰۰۰ لیتر سوخت دیزل به ارزش ۲۹۸۰۰۰ دلار در سال و انتشار حدود ۶۳۱ تن دی اکسید کربن مضر در سال کمک میکند.
نیروگاههای فتوولتائیک خورشیدی فیجی
به گزارش UAE فارسی، یک پروژه ۴.۳ میلیون دلاری است که با بودجه ADFD در حال راه اندازی میباشد. این پروژه شامل سه نیروگاه خورشیدی ریزشبکه ای در جزایر Kadavu، Lakeba و Rotuma میباشد که حدود ۹۰ درصد تقاضای پیک و ۴۰ درصد تقاضای برق روزانه در هر جزیره را تامین خواهد کرد. این نیروگاهها در مجموع سالانه ۵۲۵ کیلووات برق تولید میکنند که باعث افزایش دسترسی به برق از ۱۲ ساعت به ۱۸ ساعت در روز میشود. این نیروگاهها همچنین به کاهش سوزاندن ۲۵۹۰۰۰ لیتر سوخت دیزل در سال و انتشار ۷۲۲ تن دی اکسید کربن در سال کمک خواهند کرد.
نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی کیریباتی
یک نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی با بودجه ۴.۳ میلیون دلاری ADFD، که ۶۰۰ کیلووات انرژی تجدیدپذیر تولید میکند. این پروژه شامل فناوریهای نظارتی پیشرفته برای اطمینان از پایداری شبکه برق است. این نیروگاه برق بیش از ۸۶۰ خانه را تامین میکند و به کاهش سوزاندن بیش از ۲۸۴۰۰۰ لیتر سوخت دیزل در سال و انتشار ۷۰۸ تن دی اکسید کربن در سال کمک میکند.
نیروگاههای فتوولتائیک خورشیدی وانواتو
یک پروژه ۴.۴ میلیون دلاری متشکل از سه نیروگاه PV خورشیدی در جزیره پورت ویلا، که نیاز سالانه بیش از ۱۵۰۰ خانه را برای برق تامین میکند. این نیروگاهها سالانه ۷۶۷ کیلووات برق تولید خواهند کرد که به صرفه جویی ۴۵۲۰۰۰ لیتری دیزل و کاهش انتشار سالانه CO۲ به میزان ۱۰۲۰ تن کمک میکند.
مزرعه بادی ساموآ
نیروگاه بادی در ساموآ که ۵.۴ میلیون دلار هزینه دارد، اولین پروژه انرژی پاک در مقیاس بزرگ با ظرفیت تولید ۵۵۰ کیلووات است. طراحی سفارشی شامل توربینهای مقاوم در برابر طوفان – ضروری در منطقهای که طوفانهای استوایی یک پدیده معمول آب و هوایی هستند – و به طور بهینه از شرایط باد مطلوب استفاده میکند. مزرعه بادی با تامین نیازهای انرژی ۷۵ درصد جمعیت این کشور، سالانه ۱۸۳۰۰۰ لیتر گازوئیل صرفه جویی میکند و سالانه بیش از ۵۰۶ تن انتشار کربن را کاهش می دهد.
نیروگاه خورشیدی جزایر مارشال
به گزارش UAE فارسی، ADFD یک نیروگاه خورشیدی ۴ میلیون دلاری در جزایر مارشال را تامین مالی کرده است. علاوه بر تولید برق، نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ کیلوواتی که بر روی یک مخزن در نزدیکی شهر ماجورو پایتخت این کشور ساخته شده است، ظرفیت ذخیره آب دریاچه مصنوعی این شهر را بیش از ۲۰ درصد افزایش می دهد. این پروژه سالانه ۲۳۶۰۰۰ لیتر گازوئیل صرفه جویی میکند و انتشار سالانه CO۲ را تا ۶۵۲ تن کاهش می دهد.
تصفیه خانه خورشیدی پالائو
یک پروژه ۵ میلیون دلاری که شامل سه تصفیه خانه نوآورانه آب با انرژی خورشیدی در پالائو میباشد. این پروژه برای صرفه جویی در مقادیر زیادی سوخت، به ارزش سالانه تا ۲۱۵۰۰۰ دلار طراحی شده است. این پروژه روزانه تا ۵۰ متر مکعب آب آشامیدنی را تامین میکند. نصب این نیروگاه به جلوگیری از انتشار سالانه ۵۹۶ تن دی اکسید کربن مضر کمک میکند.
نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی در جزایر سلیمان
به گزارش UAE فارسی، نیروگاه خورشیدی ۴ میلیون دلاری در جزایر سلیمان دارای ظرفیت ۱۰۰۰ کیلووات است و به کاهش اتکای این کشور به سوخت دیزلی کمک خواهد کرد. این نیروگاه به اندازه ای برق تولید میکند تا حدود ۱۰ درصد از تقاضای جزیره را در ساعات اوج مصرف برآورده کند. این پروژه همچنین میزان انتشار دی اکسید کربن را سالانه بیش از ۱۲۵۴ تن کاهش می دهد.
نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی در میکرونزی
یک پروژه ۳.۹ میلیون دلاری که شامل یک نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ کیلوواتی در شهر پونپی است. این پروژه به کاهش ۱۰ درصدی وابستگی جزیره به سوخت دیزل کمک میکند. این پروژه به طور مستقیم باعث صرفه جویی ۳۱۷۰۰۰ لیتری سوخت دیزل و کاهش انتشار دی اکسید کربن سالانه ۸۷۶ تن میشود. این پروژه همچنین به ایجاد ظرفیت و مهارت در بخش انرژیهای تجدیدپذیر با مشارکت کارکنان محلی در ساخت و بهره برداری از نیروگاه کمک خواهد کرد.
نیروگاه خورشیدی روی زمین در نائورو
این پروژه ابتکاری با بودجه ADFD، یک محل دفن زباله را به یک نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ کیلوواتی تبدیل کرده استکه زبالهها را بازیافت میکند و با استفاده از آخرین فناوریهای فتوولتائیک انرژی پاک تولید میکند. از مزایای آن میتوان به صرفهجویی ۲۷۴۰۰۰ تنی دیزل در سال و کاهش انتشار سالانه دیاکسیدکربن به میزان ۷۵۸ تن اشاره کرد.
افزایش سرمایه گذاری امارات متحده عربی در بخش انرژی پاک:
به گزارش UAE فارسی، این پروژهها در راستای افزایش سرمایه گذاری امارات متحده عربی در بخش انرژی پاک، همکاری با کشورهای توسعه یافته در این حوزه و گسترش سهم جهانی این کشور در زمینه کاهش اثرات تغییرات آب و هوایی و کاهش تلفات و خسارات ناشی از این پدیده به بهره برداری رسیده اند.
پیش از این شرکت انرژی آینده ابوظبی (مصدر) راه اندازی بزرگترین تاسیسات خورشیدی شناور جنوب شرقی آسیا یعنی نیروگاه PV خورشیدی شناور ۱۴۵ مگاواتی سیراتای اندونزی را شروع کرده بود. مصدر همچنین در سال ۲۰۲۱ دفتر منطقه جنوب شرقی آسیای خود را در جاکارتای اندونزی افتتاح کرد. این شرکت همچنین در بیش از ۴۰ کشور جهان با ظرفیت کل تولید برق ترکیبی بیش از ۲۰ گیگاوات فعال است.
امارات متحده عربی در پروژههای جهانی با ارزش مجموعاً بیش از ۳۰ میلیارد دلار، با هدف رسیدن به ۱۰۰ گیگاوات برق و ۱ میلیون تن هیدروژن سبز تا سال ۲۰۳۰ سرمایه گذاری کرده یا متعهد به سرمایه گذاری شده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید