ایمنی در برابر حریق در ساختمانهای امارات اولویت قرار میگیرد
به گزارش UAE فارسی و به نقل از روزنامه انگلیسی زبان دنشنال چاپ ابوظبی، دبی برای استانداردسازی روش تست ایمنی در برابر آتش برای مصالح ساختمانی برنامههایی از جمله روکش و کابل تنظیم کرده است. لذا از این پس تامینکنندگان مصالح ساختمانی و پیمانکاران ملزم خواهند بود تا محصولات را پیش از استفاده در پروژههای ساختمانی در آزمایشگاهی که توسط دفاع مدنی دبی اداره میشود، مورد بررسی قرار دهند.
حسب خبر روزنامه انگلیسی زبان دنشنال چاپ ابوظبی در تاریخ 6 اردیبهشتماه 1402، دبی برای استانداردسازی روش تست ایمنی در برابر آتش برای مصالح ساختمانی برنامههایی از جمله روکش و کابل تنظیم کرده است. منبعد تامین کنندگان مصالح ساختمانی و پیمانکاران ملزم خواهند بود تا محصولات را پیش از استفاده در پروژههای ساختمانی در آزمایشگاهی که توسط دفاع مدنی دبی اداره میشود، مورد ارزیابی قرار دهند.
چه اقلامی آزمایش میشوند؟
به گزارش UAE فارسی، سازمان دفاع مدنی دبی اعلام کرد اقلامی از جمله درها، روکش ها، کابل های برق، کانال ها و سیستم های هشدار بیسیم باید قبل از نصب در برج ها و خانهها آزمایش شوند.
سرتیپ علی حسن المطوع، دستیار مدیرکل امور آتش نشانی و امداد و نجات سازمان دفاع مدنی دبی گفت: این اداره با بیش از 150 شرکت تامین کننده مصالح ساختمانی و پیمانکار برای بررسی الزامات جدید جلسه داشته است. هدف سازمان دفاع مدنی دبی، افزایش سطح ایمنی، علاوه بر ارائه قیمتهای رقابتی برای تولیدکنندگان و صاحبان پروژه است. مصالح ساختمانی مانند درب های مقاوم در برابر حریق، روکش ها، کانال های هوا و سیستم های هشدار بیسیم برای دریافت گواهی انطباق باید در آزمایشگاه مورد ارزیابی و آزمایش قرار گیرند.
در مورد کابل های مقاوم در برابر حریق، بازرسان جهت آزمایش، سه متر کابل را گرفته و به آزمایشگاه می فرستند. سازمان دفاع مدنی دبی هزینه آزمایش را بر عهده خواهد گرفت. اگر کابلها در آزمایش رد شدند، شرکت سازنده باید برای آزمایش های بیشتر و دریافت مجوز هزینه کند. روکشهای قدیمی، باعث گسترش سریعتر حریق میشوند. سیمکشی معیوب، از مهمترین علل شایع حریق در ساختمانها هستند.
امارات به دلیل تعداد زیاد ساختمانهای بلند مسکونی و تجاری، ایمنی در برابر حریق را در اولویت قرار داده است.
مواجه مسولان شارجه با خطر نماهای قابل احتراق این شهر:
به گزارش UAE فارسی، شارجه اعلام کرده است این هفته شروع به برداشتن نماهای ۴۰ ساختمان از نوع پرخطر و قابل اشتعال با هزینه 100 میلیون درهم (27.2 میلیون دلار) میکند. مقامات امارت شارجه 203 برج مسکونی و ساختمان تجاری، خصوصی و دولتی را شناسایی کرده اند که قرار است نماهای قابل احتراق آنها عوض شود. روکش های موجود با روکش های مقاوم در برابر حریق جایگزین خواهند شد تا خطر گسترش سریع آتش سوزی کاهش یابد و نیروهای اورژانسی زمان ببیشتر در اختیار داشته باشند.
این کارزار(کمپین) به دستور شیخ دکتر سلطان بن محمد القاسمی، حاکم شارجه راه اندازی شده است و انتظار می رود این پروژه با هزینه دولت شارجه، ظرف شش ماه تکمیل شود.
استفاده از روکش پانل کامپوزیت آلومینیومی تحت بند پیشگیری و سلامت در برابر حریق و حمایت از جان انسانها، در ژانویه 2017 ممنوع اعلام شد. به روز رسانیهای بیشتر یک سال بعد اجرا شد.
ساختمانهای جدید باید دارای روکش های غیرقابل اشتعال و پیشرفته باشند تا از گسترش شعله جلوگیری کنند و در زیر گرمای شدید دوام بیشتری داشته باشند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید