چرا میلیونرهای هندی به سوی امارات می روند؟
به گزارش UAE فارسی، امروزه بسیاری از کشورهای دنیا «ایدئولوژی» را کنار گذاشته و به اقتصاد روی آورده اند. به عبارت دقیق تر، ایدئولوژی را در روابط اقتصادی خارجی خود دخالت نمی دهند و اولویت اصلی را «اقتصاد» قرار داده اند. کشورهایی که روزگاری نه چندان دور «بیابان» بودند یا به لحاظ اقتصادی اهمیتی نداشتند، امروزه با درایت سیاستمداران و حاکمانشان چنان جایگاهی یافته اند که دیگر نمی توان آنها را از اقتصاد جهان کنار گذاشت و نادیده شان گرفت. امارات متحده عربی یکی از همین کشورهاست که از «هیچ» توانست به همه چیز برسد.
امارات در تقسیم بندی های علوم سیاسی در زمره کشورهای «خودکامه» تقسیم بندی می شود و به گفته نیویورک تایمز، امارات «یک حکومت خودکامه با ظاهر فریبنده دولت مترقی و مدرن است» اما با توسل به تعبیر دیوید آپتر می توان امارات را «اقتدارگرای توسعه گرا» نامید؛ یعنی کشوری که اگرچه در بعد سیاسی خودکامه، بسته و سرکوبگر است، در بعد اقتصادی آزاد و توسعه گراست. کشورهایی در این سطح، سیاست را از مردم گرفته و در عوض به آنها اقتصاد، رفاه و پرستیژ و اعتبار پاسپورت داده اند. در همین راستا، امارات دست به همکاری اقتصادی گسترده با هند زده است. «UAE فارسی» در پرونده امروز، پیوندهای اقتصادی امارات و هند را از زوایای مختلف بررسی کرده است.
۷۵۰۰ میلیونر هندی در سال ۲۰۲۲ به امارات رفتند:
به گزارش UAE فارسی، وقتی پای محل زندگی به میان می آید، ثبات سیاسی، مالیات کم و آزادی شخصی، سه معیار اصلی برای میلیونرهای هندی در تصمیم گیری به حساب می آیند. براساس گزارش «Henley Private Wealth Migration»، انتظار می رود حدود ۶۵۰۰ نفر از افراد ثروتمند هندی در سال ۲۰۲۳ از این کشور خارج شوند. در این گزارش آمده است که این رقم ۱۳ درصد کمتر از سال ۲۰۲۲ است که تخمین زده می شود ۷۵۰۰ فرد با خالص دارایی بالا هند را ترک کرده اند. «فرد با خالص دارایی بالا» یا «HNI» فردی است که دارایی قابل سرمایه گذاری یک میلیون دلاری دارد. در این گزارش آمده است که قوانین مالیاتی بازدارنده همراه با قوانین پیچیده و دشوار در مورد حواله های خروجی که در معرض سوءتعبیر و سوءاستفاده قرار دارند، از جمله مشکلاتی هستند که باعث مهاجرت سرمایه گذاری از هند شدهاند.
دبی و سنگاپور به عنوان دو مقصد اصلی برای هندی های ثروتمند:
به گزارش UAE فارسی، وقتی پای مهاجرت به میان می آید، دبی و سنگاپور به عنوان دو مقصد اصلی برای هندی های ثروتمند ظاهر می شود. «سهیل بوتان»، کارمند ارشد دفاتر حقوقی SKV می گوید: «یکی از دلایل اصلی هجوم بنیان گذاران استارت آپ های هندی به دبی یا سنگاپور این است که مالیات هایی که ممکن است یک استارت آپ در هنگام راه اندازی یک کسب وکار متحمل شود، در مقایسه با هند بسیار کمتر است. یکی دیگر از دلایل مهاجرت هندی ها به دبی این واقعیت است که اجاره برای املاک مسکونی/تجاری با مالیات ثابت ۵ تا ۱۰ درصد تعلق می گیرد و از آنجا که جمعیت دبی کم و بیش شبیه به هند است، این به جذابیت راه اندازی یک کسب وکار استارت آپی در دبی می افزاید.»
هندیها با ۲۷.۴۹ درصد جمعیت دبی بیشترین جمعیت مهاجران دبی هستند:
به گزارش UAE فارسی، دبی که به عنوان «پنجمین شهر هند» نیز شناخته می شود، به دلیل برنامه سرمایه گذار جهانی «ویزای طلایی» که توسط دولت اداره می شود، محیط مالیاتی مطلوب، اکوسیستم تجاری قوی و محیط امن و آرام، برای هندی ها جذاب است. هندی ها با ۲۷.۴۹ درصد در دبی بیشترین جمعیت مهاجران را تشکیل می دهند. طرح ویزای طلایی به اتباع ثروتمند سایر کشورها اجازه می دهد تا در امارات متحده عربی اقامت داشته باشند؛ مشروط بر اینکه در این سرزمین سرمایه گذاری و شرایط متعددی را رعایت کنند. بسیاری از هندی ها مسیر املاک و مستغلات را برای دریافت ویزای طلایی انتخاب کرده اند؛ به ویژه پس از آنکه دولت شرایط جدید برای تضمین ویزای طلایی ۱۰ساله را که حداقل سرمایه گذاری ۵ میلیون درهم در املاک و مستغلات را به ۲ میلیون درهم کاهش داد تصویب کرد.
سرمایه گذاران املاک و مستغلات در صورت داشتن یکی از شرایط زیر می توانند ویزای طلایی دریافت کنند:
⊛ خرید ملکی به ارزش بالاتر از ۲ میلیون درهم؛
⊛ خرید ملک با وام از بانک های محلی مشخص؛
⊛ یک یا چند ملک تکمیل شده یا خارج از طرح را به مبلغ حداقل ۲ میلیون درهم از لیست شرکت های املاک و مستغلات محلی مورد تایید خریداری کنند.
به گزارش UAE فارسی، طرح اقامت طلایی قابل تمدید است و برای دسته های خاصی، از سرمایه گذاران گرفته تا افراد با استعدادهای استثنایی، در نظر گرفته شده است. «تعداد افراد هندی با خالص دارایی فوق العاده بالا (UHNWI) و با دارایی خالص بیش از ۳۰ میلیون دلار، تخمین زده می شود که در پنج سال آینده تا ۵۸.۴ درصد و از ۱۲۰۶۹نفر در سال ۲۰۲۲ به ۱۹۱۱۹نفر در سال ۲۰۲۷ افزایش یابد»؛ این یعنی «مهاجرت ثروت» به مراکز تجاری مانند دبی رشد خواهد کرد. دبی در سال گذشته از نظر ورودی خالص میلیونرها در صدر جدول بود. این روند احتمالا به دلیل شهرت امارات متحده عربی برای مالیات های پایین، مراقبت های بهداشتی با کیفیت بالا، سبک زندگی لوکس و ایمنی شخصی ادامه خواهد داشت.
۴۵ هزار میلیونر دیگر در سال ۲۰۲۳ به امارات میرسند!
به گزارش UAE فارسی، «میشا گلنی»، روزنامه نگار برنده جایزه و خبرنگار سابق بی بی سی در اروپای مرکزی، گفت: «امارات متحده عربی مدت ها مقصد مورد علاقه HNWI از سراسر جهان بوده است. دلایل آن واضح است: نرخ مالیات صفر، زیرساخت های بسیار توسعه یافته، سطح پایین جرم و جنایت خیابانی، آفتاب زیاد، آپارتمان های مقرون به صرفه و فراوان و جاذبه های فرهنگی فزاینده ای مانند موزه لوور در ابوظبی و جشنواره بین المللی کتاب دبی که دارای برخی از نویسندگان پرفروش جهان است. به عنوان یک مرکز یا قطب برای ثروتمندان و تاجران از تمام گوشه های جهان، فرصت ها برای گسترش فعالیت های حرفه ای قابل توجه است.» «هنلی» جریان ورودی خالص ۴۵ هزار میلیونر در امارات در سال ۲۰۲۳ را تخمین می زند.
چرا میلیونرهای هندی به سوی امارات می روند؟
⊛ «وضعیت پناهگاه امن»: امارات متحده عربی به عنوان پناهگاه امن در منطقه ناآرام خاورمیانه و آفریقا در نظر گرفته می شود.
⊛ «اقتصاد بسیار متنوع»: امارات در بسیاری از بخش های کلیدی از جمله خدمات مالی، مراقبت های بهداشتی، نفت و گاز، املاک و مستغلات، فناوری و سفر و گردشگری قوی است.
⊛ «نرخ های مالیاتی پایین»: در کنار برمودا و موناکو، امارات رقابتی ترین نرخ های مالیاتی را در جهان دارد.
⊛ «سیستم مراقبت های بهداشتی درجه یک»: امارات یک سیستم مراقبت های بهداشتی درجه یک دارد و بسیاری از خارجی ها ترجیح می دهند در آنجا درمان شوند.
⊛ «قطب بسیار لوکس»: امارات فروشگاه ها و رستوران های درجه یک ارائه می دهد.
⊛ «املاک و مستغلات اصلی»: آپارتمان های درجه یک و ویلاهای مجلل در سراسر کشور در دسترس هستند.
⊛ «مدارس بین المللی خوب»: بیش از ۲۰۰ مدرسه بین المللی در امارات وجود دارد.
⊛ «فعالیت های تفریحی در تمام طول سال»: امارات طیف گسترده ای از سواحل، پارک های آبی و اسکله های تفریحی قایقرانی ارائه می دهد.
زندگی در دبی به منزله ایفای نقش در تجارت هند است!
به گزارش UAE فارسی، سنگاپور، سوئیس و امارات همگی شهرت خود را با این فرض ایجاد کرده اند که پناهگاه های امنی نه تنها برای زندگی، بلکه برای حفظ ثروت هستند. اگر در وسط بازار شلوغ «مینا» در دبی بایستید، تصور اینکه در فاصله ۱۲۰۰ مایلی خلیج فارس در بمبئی هستید، سخت نیست. گویی در وسط بمبئی ایستاده اید. همه جا پر از نام هایی مانند «Biryaniwalla & Co»، رستوران «مینی پنجاب» و جواهرات Tanishq است. زبان عربی به عنوان وسیله ارتباطی عمل می کند؛ هندی و مالایایی هم همین طور. موسسه ای مالی با شاید بیشترین و بزرگ ترین شهرت که خودنمایی می کند، همانا بانک «بارودا» است که توسط دولت هند کنترل می شود. بازار مینا به جای اینکه صرفا به عنوان یک منطقه محصور قومی عمل کند، نقطه قابل مشاهده شبکه گسترده و رو به رشدی از مشاغل هندی است؛ شبکه ای که شامل بسیاری از مهم ترین شرکت ها در امارات متحده عربی است. زندگی در دبی به منزله ایفای نقش در تجارت هند است. اتاق بازرگانی محلی گزارش می دهد که حدود ۱۱ هزار شرکت هندی به رکورد سال ۲۰۲۲ شان اضافه شده است که تعداد کل آنها را به ۸۳ هزار شرکت رساند. روابط تجاری بین دو کشور روزبه روز قوی تر می شود.
در مقایسه با ۱.۲میلیون اماراتی، حدود ۳.۵ میلیون هندی در امارات زندگی میکنند!
به گزارش UAE فارسی، در پشت این شرکت ها، یک دیاسپورای وسیع وجود دارد: در مقایسه با ۱.۲میلیون اماراتی، حدود ۳.۵ میلیون هندی در امارات متحده عربی زندگی می کنند. این مهاجران درمجموع ۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ به هند فرستادند؛ انتقالی که تنها حواله های ارسالی از آمریکا به مکزیک بیشتر از آن بود. بسیاری در بمبئی به شوخی می گویند که ابوظبی و دبی اکنون تمیزترین شهرهای هند هستند. برای امارات البته هند منبع غذا، جواهرات، چرم، نیروی کار، دارو و فرصت های سرمایه گذاری است. برای هند نیز امارات یک منبع حیاتی سرمایه و به طور فزاینده ای مکانی است که کسب وکارهای هندی می توانند به درستی با بازارهای جهانی به دور از تشریفات تضعیف کننده، ترافیک فلج کننده، توقف خطوط مهاجرت فرودگاه و مالیات های تنبیهی با بازارهای جهانی ارتباط برقرار کنند.
۶۰ درصد مدیران ارشد مالی شرکت های بزرگ اماراتی، هندی هستند!
نظرسنجی سفارت هند در امارات نشان می دهد که ۶۰ درصد مدیران ارشد مالی شرکت های بزرگ، هندی هستند. «پانکاج گوپتا»، مدیر یکی از صندوق های اعتباری که ۲۵ سال پیش از دهلی به دبی نقل مکان کرد، می گوید هندی ها را می توان در مشاغل برتر در صنایع فعال در امارات یافت. تجارت اسمی بین دو کشور در سال گذشته ۱۶ درصد رشد داشته است که به دلیل توافق تجاری که در ماه مه اجرایی شد، تقویت هم شد. این بر جغرافیای موفقیت هند تاثیر گذاشته است. هند مرفه یک آدرس مسکونی جدید دارد! «موکش آمبانی»، ثروتمندترین شهروند هند، در ماه اوت با خرید ملکی به قیمت ۸۰ میلیون دلار، رکورد قیمت خانه در دبی را شکست! او سپس این رکورد را با خرید ملک ۱۶۳ میلیون دلاری در ماه اکتبر (که جزئیات در مورد آن کمیاب است) شکست. در مجموع، هندی ها در سال گذشته (سال ۲۰۲۲) ۴.۳ میلیارد دلار برای مسکن در دبی هزینه کردند که دوبرابر سال ۲۰۲۱ است. شرکت مشاوره، تخمین می زند که بین سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، صندوق های سرمایه گذاری دولتی امارات و سایر شرکت های سهام خصوصی ۳۴میلیارد دلار در هند سرمایه گذاری کردند که به طور پیوسته در حال افزایش است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید