گرفتاری سرمایهگذاران ایرانی با نفوذ انگلیس و آمریکا در بانکهای امارات
به گزارش UAE فارسی، فرشید فرزانگان، فعال اقتصادی در کشور امارات، با اشاره به سیاست های بانک مرکزی و محدودیت های ایجاد شده در مسیر مبادلات تجاری در ایران گفت: اکنون فضای تجاری داخل کشور با محدودیت هایی مواجه است که دیگر یاریگر نیست. ایران با فضای نامناسب ارزی مواجه است و بانک مرکزی نیاز واردات را تامین نمی کند و برای تامین ارز به شدت روی صادرات کنترل دارد و نظارت و حضور بانک مرکزی در تجارت برای کنترل شرایط تجارت را با سخت روبرو کرده است.
فرزانگان در بخش دیگری از این گفتگو گفت: صادرات یک مسیر یک طرفه نیست؛ بسیاری از کالاهای صادراتی نیاز به مواد اولیه وارداتی و ماشین آلات و … دارند و محدودیت واردات بر صادرات نیز تحمیل می شود. مشتری و متقاضیان داخلی نیز با توجه به کاهش قدرت خرید روند نزولی دارند و آینده کشور نامناسب است؛ از این رو؛ طی سالهایی که سیاست های محدود کننده وجود داشته است شرکت های کوچک و متوسط از بین رفتند و باقی شرکت ها نیز برای ادامه حیات راهی کشور امارات شده اند تا هم نیاز به مواد اولیه خود از کشورهای مختلف و هم از ایران به راحتی تامین کنند و هم بتوانند محصول نهایی را صادر کنند و بخشی هم نیاز داخل ایران راتامین کنند.
نفوذ انگلیس و آمریکا در بانکهای خصوصی امارات دردسری برای سرمایهگذاران ایرانی در امارات:
به گزارش UAE فارسی، فرزانگان با توجه به حضور تجار و کارآفرینان ایرانی در امارات گفت البته که اتصال به بازارهای بین المللی از آفریقا گرفته تا جنوب قاره آمریکا فرصت هایی برای ایرانیان مقیم امارات به حساب میآید اما با توجه به نفوذ انگلیس و آمریکا در بانکهای خصوصی امارات متحده عربی در صورتی که سرمایهگذاران ایرانی مراقب مسائل مربوط به تحریم ایران نباشند منجر به مشکلات بانکی و احیانا بلوکه شدن حسابهای این افراد خواهد شد.
وی گفت شرایط سرمایهگذاری ایرانیان در امارات پس از تعین مجدد سفرای دو کشور در تهران و ابوظبی سهلتر شد اما با این وجود در بیشتر قراردادهای منعقد شده بخش خصوصی ایرانی در این کشور ابتدا سرمایه گذار پیش از امضای قرارداد به فکر این است که آیا میتواند به طور امن از طریق بانکها و یا صرافی ها ثمن معامله را انتقال دهد یا خیر و سپس به فکر عقد قرارداد میافتد!
فرزانگان یکی از موانع عدم موفقیت کسبوکارهای ایرانی در دبی را هزینههای بالای این شهر (حتی نسبت به لندن و نیویورک) عنوان کرد و گفت که بیشتر سرمایهگذاران به علت عدم مشورت با کارشناسان خبره در ایران و یا امارات کاری را در این کشور شروع میکنند که بعضا منجر به ضرر و زیان کسبوکار آنها و دلسردی آنها از ادامه تجارت بینالمللی خود در امارات می شود.
فرشید فرزانگان کیست؟
فرشید فرزانگان رئیس سابق اتاق بازرگانی ایران و امارات، کارشناس ارشد شیمی کاربردی و دارای مدرک مدیریت استراتژیک از موسسه OCU انگلستان و دکترای مدیریت حرفه ای کسب و کار از موسسه QAL انگلستان است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید