آیا فیلم کت چرمی بازنویسی زندگینامه الکس بود؟
به گزارش UAE فارسی، چند روزی است که موضوع توقیف فیلم «کت چرمی» و عدم نمایش آن در موعد مقرر در فضای مجازی مطرح شده است. در همین رابطه خبرآنلاین در گزارشی نوشته است: «برخی از کاربران توییتر از توقیف فیلم سینمایی «کت چرم» به دلیل همخوانی موضوع این فیلم با داستان الکس خبر داده اند.
اعدام شهروز سخنوری با نام مستعار الکس جنایتکار قاچاق انسان:
این فیلم فضایی اجتماعی دارد و یک درام معمایی درباره دخترانی است که در مشکلات خرد آسیب دیده اند. چندی پیش شهروز سخنوری جنایتکار با نام مستعار الکس معروف به قاچاق انسان اعدام شد. در روزهای اخیر در فضای مجازی مقایسه هایی بین تم ژاکت چرمی و داستان الکس انجام شده است، برخی از کاربران در توییتر نیز از ممانعت از ساخت فیلم با این مقایسه و احتمال توقیف فیلم صحبت کرده اند.
بازیگران مطرح کت چرمی:
به گزارش UAE فارسی، فیلم «کت چرمی» اولین ساخته سینمایی حسین میرزا محمدی است که جواد عزتی نقش اول آن را بازی می کند. صابر ابر، ستاره پسیانی، گلاره عباسی، عباس جمشیدی فر، سارا حاتمی و رویا تیموریان دیگر بازیگران این فیلم هستند.
تهیهکننده کت چرمی کامران حجازی است. او سال گذشته فیلم مرد بازنده ساخته محمدحسین مهدویان را تهیه کرده بود و مهدویان که این روزها سریال سقوط با مشاوره او در فیلیمو منتشر شده است مشاور کارگردان کت چرمی نیز هست. همین ترکیب پشت دوربین کافی است تا بازیگران جلوی دوربین همان بازیگران تجربههای قبلی مهدویان و حجازی باشند. جواد عزتی از مرد بازنده و سریال زخم کاری پا به کت چرمی گذاشت و سارا حاتمی نوجوان نوظهور بازیگری که در سریال زخم کاری درخشید هم در این فیلم حضور دارد.
داستان فیلم «کت چرمی»:
فیلم «کت چرمی» اولین ساخته بلند حسین میرزا محمدی، با اتکا به جذابیت ذاتی این نوع از سینما به سراغ داستانی شبه پلیسی رفته که قرار است از طریق یک مامور بهزیستیِ پیگیر، خودسر و تنهایی به نام عیسی فرهمند (با بازی جواد عزتی)، خلافها و جنایتهای یکی از بزرگترین باندهای اعتیاد و پولشویی را بر ملا سازد.
فیلم اما درست از همان جاهایی ضربه میخورد که به شکل طبیعی باید نقطه قوتش باشد. به نظر میرسد اتکا و اعتماد فیلمساز جوان ما به بازیگری چون جواد عزتی در اینجا به نتیجه مطلوبی منجر نشده و در غیاب یک متن دقیق و شخصیتپردازی هوشمندانه به پاشنه آشیل فیلم بدل شده است.
اگر جواد عزتی در فیلم « مرد بازنده» موفق میشود تماشاگر را با خود همراه کند، به دلیل فیلمنامه و متنی بود که با درک صحیح از چگونگی ترسیم یک قهرمان، ویژگیهای رفتاری و گفتاری خاصی به او بخشیده بود که کاراکتر پلیس تنها و درونگرا را باهوش و حواس جمع نشان میداد. پلیسی قاطع و سمج که برای تعقیب سوژه مورد نظر حتی حاضر است ماشین خود و فرزندش را تا مرز ویرانی نیز پیش ببرد و آنقدر دقیق و ریزبین است که علیرغم گرفتاریهای شخصیاش همه چیز را زیر نظر داشته و به تحلیلی در خور اعتنا از شرایط میرسد.
سماجتی که هیچگونه هوشمندی و زیرکی در آن دیده نمیشود:
حال کافی است به شخصیت پردازی قهرمان فیلم «کت چرمی» و رفتار و گفتار جواد عزتی در این فیلم نگاهی بیندازید. آیا به چیزی جز پریشان احوالی و سماجتی که هیچگونه هوشمندی و زیرکی در آن دیده نمیشود دست پیدا خواهید کرد؟ کاراکتر عیسی فرهمند نه باهوش است و نه اهل تهدید و دعوا و درگیری (در یکی از سکانسها و در مواجهه با کاراکتر مصیب، وقتی به راحتی از او کتک میخورد، به شکل عجیب و غیر قابل درکی چنان ضعفی از خود نشان میدهد که میخواهد از کل ماجرا پا پس کشیده و عصبانیتش را بر سر دختر خالی میکند!)
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید