تبدیل زباله به برق در امارات متحده عربی از طریق نیروگاه شارجه
به گزارش UAE فارسی، به نقل از العربی الجدید، این نیروگاه به کاهش 150 هزار تُنی انتشار دی اکسید کربن در شارجه کمک کرده است و از فرآیند سوزاندن زباله برای تولید گازی مطابق با استانداردهای زیست محیطی اتحادیه اروپا استفاده میکند تا از گرمای تولید شده در طول این فرآیند برای گرم کردن آب در گردش در مولد برق استفاده شود.
این پروژه در راستای تلاشها برای تبدیل زباله به برق در امارات انجام شده چرا که طبق دادههای رسمی 60 درصد از انتشار گاز دی اکسید کربن این کشور از زبالههای عمومی و صنعتی انباشته شده در محلهای دفن زباله تولید میشود.
بازیافت حدود 100 هزار تن زباله را در طول سال:
این نیروگاه برق ظرفیت بازیافت حدود 100 هزار تن زباله را در طول سال را دارد که معادل زباله تولید شده توسط 180 هزار نفر در سال است، علاوه بر این، 250 تن فلزات را بازیافت میکند که به افزایش 90 درصدی بازیافت زباله بدون انتقال به محل دفن پسماند کمک میکند.
به گفته متخصصان، معروفترین روش تبدیل زباله به انرژی سوزاندن آن برای تولید گرما است که برای گرم کردن آب در گردش در ژنراتور الکتریکی استفاده می شود که نیروگاه شارجه هم از این روش استفاده میکند.
تبدیل زباله به برق در امارات متحده عربی از طریق نیروگاه شارجه:
به گفته «محمد جمیل الرماحی»، مدیر عامل شرکت «مصدر» مشارکت با گروه «بیئه» امکان تبدیل زباله به برق در امارات متحده عربی از طریق نیروگاه شارجه را فراهم کرد، ما امیدواریم با «ادامه پژوهشها، توسعه و سرمایهگذاری در این حوزه» برای تسریع در در جلوگیری از انتشار دی اکسید کربن و بازیافت زبالهها اقدام کنیم.
فواید اقتصادی نیرگاه شارجه:
«نهاد اسماعیل»، کارشناس امور انرژی در اظهاراتی به العربی الجدید گفت: حفاظت از محیط زیست در برابر آلودگی و استفاده از زبالههای خانگی و کارخانهها در کشورهای غربی، ژاپن و چین و کشورهای حوزه خلیج فارس اهمیت زیادی پیدا کرده است. انتظار میرود انباشت زباله در سراسر جهان به 3.5 میلیارد تن در 30 سال آینده افزایش یابد.
اسماعیل بر لزوم یافتن راهحلهایی برای مقابله با این حجم عظیم زباله تاکید کرده و اظهار داشت: روند جهانی بر استفاده از 50 درصد ضایعات در فرآیند تولید انرژی، معادل 63 میلیون تن نفت تا سال 2050 تاکید دارد.
حفاظت از محیط زیست با استفاده از زباله:
به گفته وی، نیروگاه تبدیل زباله به انرژی برق شارجه کمک مهمی به روند حفاظت از محیط زیست و استفاده از زباله میکند، این پروژه با مشارکت شرکت اماراتی مصدر که در پروژه انرژیهای پایدار و تجدیدپذیر تخصص دارد، در حال انجام است.
درخصوص مزیت های اقتصادی این پروژه، اسماعیل گفت: تولید برق برای خدماترسانی به حدود 2000 خانه با سوزاندن زباله و استفاده از دمای بالای آن برای به کار انداختن توربینها و سپس اتصال جریان حاصل از دمای بالا به شبکه از فواید اقتصادی این پروژه است، این نیروگاه سالانه 100 هزار تن زباله را بازیافت می کند.
اسماعیل همچنین به دیگر مزایای اقتصادی این پروژه از جمله صرفهجویی در استفاده از نفت و گاز در تولید برق در کنار مزایای زیست محیطی قابل توجه این پروژه در کمک به کاهش آلایندهها و حذف آلودگی هوا اشاره کرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید