افتتاح بندر ابوموسی ارسال کالا به امارات را آسان خواهد کرد
به گزارش UAE فارسی، مرتضی سالاری، مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان درباره راهاندازی بندر جزیره ابوموسی اظهار داشت: بهمن ماه رییس جمهوری بندر ابوموسی را به افتتاح میرساند که این بندر با وسعت ۱۷ هکتار و آبخور ۶.۵ متر میتواند پذیرای شناورهای ۷ هزار تنی باشد.
وی با بیان اینکه بندر ابوموسی جنوبیترین بندر کشور محسوب میشود که موقعیت بسیار استراتژیکی دارد، ادامه داد: این بندر با هدف پشتیبانی از جزیره ابوموسی و حمل و نقل اهالی جزیره افتتاح میشود و البته بندری در این جزیره وجود داشت اما برای یک بندر فعال یکسری از الزامات تعریف شده و باید این الزامات در این بندر دیده میشد. این حداقلها در این جزیره و بندر فعلی ابوموسی وجود نداشت، از این رو سازمان بنادر زیرساختهای دریایی و بندری را با اعتبار بیش از ۳ هزار میلیارد ریال ایجاد کرده و ساختمان مرجع دریایی و ترمینال مسافری دریایی و کریدور مسافری ساخته شده است.
مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان تاکید کرد: ۶ هزار نفر در جزیره ابوموسی سکونت دارند که باید بندری برای پشتیبانی از حمل و نقل این افراد و تامین مایحتاج آنها راهاندازی شود.
با راهاندازی بندر ابوموسی محصولات شیلاتی به امارات و سایر مقاصد صادر میشوند:
به گزارش UAE فارسی، سالاری با بیان اینکه بندر ابوموسی یک بندر چند منظوره است که هم پتشیبانی حمل بار و هم حمل مسافر را دارد، اظهار داشت: در این جزیره صنایع شیلاتی فعال است و این بندر میتواند مبدا صادرات محمولههای شیلاتی باشد. در این منطقه بیشترین صید و صیادی انجام میشود چراکه عمق مناسبی برای صیادی دارد و با کیفیتترین ماهی از این منطقه صید میشود و البته زیرساختهای شیلاتی از جمله سردخانه شیلاتی در این بندر وجود دارد و با ارتقای بندر امکانات صادرات مهیا شدهاست.
وی ادامه داد: صادرات از این بندر نیاز به ترابری داشت که با راهاندازی بندر ابوموسی محصولات شیلاتی به امارات و سایر مقاصد صادر میشوند.
مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان همچنین به اشاره به خطوط مسافری این بندر گفت: خط دریایی این بندر فعلا در مسیر بندرعباس است اما قرار بر است که خطوط دیگری از جمله لنگه و قشم هم راهاندازی شوند.
اختصاص اراضی رایگان به متقاضیان برای سکونت در جزیره ابوموسی:
به گزارش UAE فارسی، پس از ادعای واهی امارات درباره جزایر سه گانه جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس- جزایر ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ- این انتقاد به دولتهای ایران و سیاستگذاران در ادوار مختلف مطرح شد که چرا که نیم قرن گذشته نسبت به توسعه ایرانی در این جزایر و افزایش جمعیت اقدام نشده است. از این رو برای جبران این غفلت چندین ساله، اقداماتی در حال انجام است که یکی از آنها اختصاص اراضی رایگان به متقاضیان برای سکونت در جزیره ابوموسی بوده و همچنین به توسعه بندر موجود با حداقل استانداردهای بندری در این جزیره اقدام شده و بهزودی بندر باری و مسافری ابوموسی افتتاح و به بهرهبرداری میرسد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید